top of page
Truckwash

TRUCKWASH

U kunt bij ons terecht voor het laten wassen van uw trekker / oplegger / vrachtauto, bus(je), camper / caravan en personenauto.
Deze dienstverlening kan betaald worden contant, per pin, op rekening of via Travis.

POLIJSTEN

Krassen of doffe plekken zijn door middel van polijsten prima te verwijderen.

Voor een blijvend resultaat is aansluitend coaten een mooie aanvulling.

COATEN

Lakwerk coaten

Lakcoating geeft een zeer goede bescherming en werkt langdurig water- en vuilafstotend op de lak van uw voertuig waardoor deze optimaal beschermd is tegen straatvuil, zout en UV-straling.

De coating laat bovendien een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak zien.

Lakverzegeling

Lakverzegeling zorgt voor een water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen.

KOPLAMPEN

Koplampen reinigen en polijsten

Koplampen die in de loop van de tijd dof zijn geworden zijn vaak na een polijstbeurt weer mooi “helder” te krijgen. Kom gerust bij ons “uw licht opsteken”!

RUITREPARATIE

Een ruitschade in de vorm van een sterretje is na behandeling nagenoeg onzichtbaar.

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

INTERIEUR

Het interieur van een auto bestaat uit talloze onderdelen van verschillende materialen. Voor nagenoeg elke vervuiling of beschadiging bestaat wel een oplossing. Samen kijken welke ?

VELGEN

Alcoa velgen polijsten en op glans brengen

Voor zowel de Alcoa velgen van trucks, vrachtwagens en opleggers als personenauto's is met schuren en polijsten het uiterlijk van de velg prima te herstellen.
Doffe of beschadigde velgen kunnen zo nog "glansrijk" vele kilometers verder!

Velgen poedercoaten

Poedercoaten is een duurzame en perfecte manier om velgen nieuw leven in te blazen. Poedercoaten van velgen is erg populair omdat het de sterkste vorm van coating (lak) voor velgen is. Poedercoaten zorgt voor een duurzame bescherming tegen corrosie en een perfecte bestendigheid tegen extreme weersinvloeden. Ook in de winter zijn uw velgen door poedercoating maximaal beschermd en wordt de lak niet aangetast.

Wij zijn partner van TRAVIS Road Services. Met onder andere de Shell-card kunt u bij ons terecht voor truckwash en op termijn mogelijk nog meer dienstverlening. Informeer gerust!
Wassen op rekening of met pin kan natuurlijk ook.

travis-logo_edited.png
download_edited.png
Polijsten
Coaten
Koplampen
Ruitreparatie
Interieur
Velgen
bottom of page